En skole som løfter alle elever

Under behandling av Venstres uttalelse om «En skole som løfter alle elever» ble det skolematdebatt på Venstres landsmøte i dag, og det var ordentlig moro. ??

Et forslag jeg hadde sendt inn om skolemat, basert på Vestfold Venstre sin årsmøteuttalelse, ble godt forsvart i paralellsesjonen av Peder Sunde, argumentert for på talerstolen av Karin Virik og også Venstres skolepolitiske talsperson Guri Melby ?

Her er teksten: «Skolemåltidet fremheves av fagmyndighetene som et ogdt tiltak mot sosial ulikhet i helse. Venstres ønsker å legge til rette for optimal situasjon for læring. Et enkelt brødmåltid eller grøt skan være en god start på skoledagen. Alle norske kommuner burde vurdere hvordan de kan tilby minst ett måltid mat i løpet av skoledagen»

Teksten fikk flertall, og er endel av Venstres ferske uttalelse om skole.
Hurra!

Det er mange krefter i Venstre som ønsker å sette skolemat på dagsorden på landsmøtet, jeg nevner også våre gode venner i Telemark Venstre og Maria Therese Jensen i Ås Venstre.

Æres den som æres bør

Og vi må ikke glemme forfatter og initiativtager til den opprinnelig uttalelsen som ble vedtatt av årsmøtet i Vestfold Venstre, Tone Lind Jørgensen ??

Her kan du lese hele skoleutalelsen fra Venstres landsmøte 2019

Her er forslaget som ble vedtatt og er en del av Venstres skoleuttalelse fra landsmøtet 2019
Karin, Peder og meg i Vestfolddelegasjonen
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather

Skrevet av

Suzy Haugan

Gruppeleder for Venstres bystyregruppe i Tønsberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.