Girlpower på Stortinget

Tidligere i måneden var jeg så heldig å få lov til å delta på et «ordførerkurs» for listetopper i valget 2019 for Venstre. Sammen med ordførerkandidat Magdalena fra Larvik, og ordførerkandidat Karin fra Sandefjord dro jeg inn til Stortinget, hvor kurset var.

Det var en interessant dag, ganske foredragspreget, med diverse innhold. Vi fikk litt mer innsyn i velgertall, hvordan aviser jobber med valg, osv, men det mest lærerike synes jeg var å snakke med andre listetopper, og høre hvordan de jobber «hjemme hos seg». Jeg fikk mange gode ideer etter den dagen, så det var motiverende. Jeg skal dele et par av ideene med dere etterhvert 🙂

På bildet ser du meg, Karin og Magdalena. Selv om alle er fra 40 år og oppover så kan jeg tillate meg å skrive – girlpower! Enig?

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather

Skrevet av

Suzy Haugan

Gruppeleder for Venstres bystyregruppe i Tønsberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.